GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Yamaçoba İlkokulu

Yamaçoba İlkokulu

YAMAÇOBA MAH. Ş.ÖKKEŞ YİĞİT SK. NO 20 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Vizyon
Toplumumuzun değerleri ile örtüşen, güçlü kurum kültürümüzle; profesyonel yönetim anlayışını, ilkeliliği ve paydaşların mutluluğunu esas alan, çağdaş metot ve teknikler ile teknolojiyi kullanarak kaliteli eğitim- öğretim veren örnek ve lider bir kurum olmaktır.
Misyon
Çağın gerektirdiği gelişim ve değişime uygun olarak bağlı kurumların varlığını, gelişimini, değişimini sürdürmeleri için; Profesyonel yönetim, İnsan Kaynaklarını ve maddi kaynakları etkili ve verimli kullanma, Eğitim-öğretim alanında araştırma ve geliştirme, Etkili denetim ve iletişim, Rehberlik ve yönetimde öncülük, anlayışıyla kurumlar arasında koordinasyonu sağlamak, kaliteli eğitim ve öğretimin gerçekleşmesine çalışmaktır.
Öğretim Şekli :NORMAL (TAŞIMALI) ÖĞRETİM
KALORİFERLİ(Sıvı Yakıt-Fuel Oil)
Ulaşım
Ulaşıma konusunda sıkıntı yaşanmamakta olup, Osmaniye,Hatay,Islahiye, Nurdağı minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun bulunduğu yerleşim yeri GAziantep ili Şehitkamil ilçesine bağlı Yamaçoba Köyü´dür. Köy nüfusu TUİK verilerine göre 1092 kişidir
İl ve İlçe merkezine uzaklığı:33.km
FUTBOL TURNUVASI/TENİS /UZUN ATLAMA/ KOŞU TURNUVALARI